Door omstandigheden zijn wij in 2011 gedwongen het roer om te gooien. Wij werken er hard aan om een buffer op te bouwen. Daarnaast proberen we slimmer met geld om te gaan zodat we in het geval van een WW periode daarna niet direct het pensioen hoeven aan te spreken.Als het goed is hebben wij een aantal jaren om onze situatie te kunnen verbeteren. Dat doen we door sparen, aflossen en de tijd die we meer hebben anders in te delen en te genieten van de kleine dingen van elke dag.( foto Eemmeer, zelf gemaakt)

Pagina's

zaterdag 14 november 2015

Terrorisme- zwarte vrijdag-verdriet

Wat valt er te zeggen. Ik keek naar het nieuws gisterenavond en ik was geschokt. Ik werd vanmorgen wakker en de gruweldaad was nog erger dan in eerste instantie bleek.
Is dit het einde van Europa? Is dit het einde van tolerantie? Leidt dit tot een verdere escalatie en verharding in het al zo harde debat?

Hoe futiel zijn de zaken waarover ik schrijf. Hoe normaal is het normale leven dat je weer oppakt na de nieuwsuitzendingen gezien te hebben. Je ontbijt, gaat mediteren, douchen, boodschappen doen.
Je kijkt naar de Sinterklaas intocht. (Hopelijk weten de demonstranten daar enig fatsoen te bewaren).

Hoe nu verder?

Ik weet alleen één ding zeker: ik laat me niet bang maken, intimideren. Ik ga mijn uiterste best doen om niet anders naar vluchtelingen te kijken, want daar gaat het debat straks over. Ik wil niet in iedereen een potentiële terrorist zien.

Mijn medeleven gaat uit naar allen die hierbij betrokken zijn. En ik wens alle beleidsmakers heel veel wijsheid, geduld en inzicht toe.
En ik bid.

1 opmerking:

  1. Dat de angst niet mag overwinnen en we door domheid ons in het ongeluk storten!

    BeantwoordenVerwijderen