Door omstandigheden zijn wij in 2011 gedwongen het roer om te gooien. Wij werken er hard aan om een buffer op te bouwen. Daarnaast proberen we slimmer met geld om te gaan zodat we in het geval van een WW periode daarna niet direct het pensioen hoeven aan te spreken.Als het goed is hebben wij een aantal jaren om onze situatie te kunnen verbeteren. Dat doen we door sparen, aflossen en de tijd die we meer hebben anders in te delen en te genieten van de kleine dingen van elke dag.( foto Eemmeer, zelf gemaakt)

Pagina's

maandag 16 november 2015

Stoppen en bedankt

Na vier jaar bloggen stop ik er mee. Hartelijk bedankt voor het volgen en de reacties.

Ik wens iedereen in deze woelige tijden veel kracht, moed en vertrouwen toe.

Met vriendelijke groet,

Pecunia

9 opmerkingen:

 1. Het is steeds meer van hetzelfde. Ik zoek naar iets anders. Een andere invalshoek of andere onderwerpen. En dan dekt Pecunia de lading niet meer. Misschien meer maatschappelijke betrokkenheid of hobby. In elk geval anders. Wellicht ook iets speciaal voor de tijd dat de jongste in het buitenland gaat studeren. Dus misschien kom ik terug met een andere naam, andere onderwerpen. In elk geval breder dan alleen de financiën. Zeker na Parijs ( en Beiroet en Ankara die vergeten de meesten even want dat is verder weg). Niet dat financiën een futiliteit zijn, of het leven zelf. Maar er is meer en dat wil ik onderzoeken en wellicht andere prioriteiten stellen. Voor hetzelfde geld gaat een volgend blog over die zoektocht. Ik weet het niet. Maar ik wil mijzelf niet herhalen en dat zie ik mezelf wel doen. Bedankt voor het lezen en de reacties.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer, mocht je elders verder gaan, laat het weten, kom 'k je zoeken ;) mocht je niet verder gaan: Het ga je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer maar ik begrijp je motivatie. Misschien tot ziens op een andere plek!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Begrijp het wel, er is inderdaad zoveel meer.
  Sterkte met alles en wie weet zien we elders weer terug.

  Groet,Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik lees je motivatie en snap het. Het leven is niet alleen maar op de centjes letten tenslotte. Bedankt in ieder geval voor je fijne blogs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer, maar ik snap je reden. En wie weet zien we je nog wel een keer weer op een andere plek terug!

  BeantwoordenVerwijderen